Buy this product
600 Lekë

Udhëtimi i anijes me vela ( Published by: Dudaj in 2002 )

Author:  C. S. Lewis
Translator:  Leonard Doka

Narnia... atje ku zgjohet një dragua... ku yjet çapiten mbi tokë... ku gjithçka mund të ndodhë. Një mbret dhe bashkudhëtarët e tij nisin një lundrim që do t'i çojë përtej tokave të njohura. Teksa lundrojnë gjithnjë e më larg cakut të njohur deri tani të ujërave, ata zbulojnë se kërkimi i tyre është më shumë nga ç'kanë perfytyruar dhe se fundi i botës është veçse fillimi... - Po Eustaku, nuk do të kthehet më kurrë këtu? - e pyeti Lusi. - Bija imë, - iu përgjigj Asllani, - vërtet duhet ta dish këtë? Eja, se do të hap portën e qiellit. Atëherë, brenda një çasti, u hoq muri i kaltër (sikur griset një perde) dhe një dritë tmerrësisht e bardhë u duk nga prapa qiellit, pastaj ata ndjenë prekjen e krifes së Asllanit dhe puthjen e Luanit mbi ballë e më pas e panë veten në dhomën e gjumit, nga ana e prapme, në shtëpinë e teze Albertës, në Kembrixh.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2002)
  • Published in: 2002
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 99943 0 121 8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 214
  • Book dimensions: 132 x 197 x 15 mm

More About the Author

C. S. Lewis -

All rights reserved. © 2015 Library Albania