Buy this product
700 Lekë

Masha dhe Ariu, Heronjtë janë mes nesh/ Të gjithë në shtëpi ( Published by: in 2019 )

Author:  Grup autoresh

Heronjtë janë mes nesh: Masha ka ëndërruar gjithmonë të bëhej superheroinë. Nuk do të ishte e vështirë, nëse dikush do të kishte nevojë për ndihmë. A do të mundet superheroina Masha të hidhet në veprim kur një nga kafshët të gjendet në rrezik? Të gjithë në shtëpi Kur vjen koha e dimrit, ariun e viziton pinguini dhe të gjithë mblidhen në shtëpi! Megjithatë jo për një kohë të gjatë, sepse Mashën dhe pinguinin nuk i mban vendi një sekondë. Ata preferojnë luftën me topa bore dhe rrëshqitjet e çmendura me motor bore!

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 216 65 6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 64
  • Book dimensions: 199 x 199 x 5 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania