Buy this product
300 Lekë

Dallgëthyesi ( Published by: Dyrrah in 2019 )


Tregime për fëmijë për shumë kafshë të ndyshme si Shqiponja, Gjarpëri, arinjtë etj. Libri përmban gjithashtu pyetje për të testuar njohuritë e mësuara dhe kuptueshmërinë e secilit tregim.

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dyrrah (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 99943 869 4 9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 67
  • Book dimensions: 160 x 230 x 5 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania