Buy this product
500 Lekë

Rrëfenja të vogla magjike: Tre derrkucët dhe... ( Published by: Bota Shqiptare in 2019 )

Author:  Grup autoresh
Translator:  Taulant Hatia

Përrallëza klasike të ilustruara nga Claudio Cernuschi. Libri përcjell lexuesit e tij të vegjël në përralla të mirënjohura si: Tre derrkucët, Maçoku me cizme, Rosaku i shëmtuar si dhe Gishtoja.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 00 347 8
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 100
  • Book dimensions: 177 x 220 x 18 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania