Buy this product
200 Lekë

aBc Të mësojmë dhe të shkruajmë shkronjat. ( Published by: in 2019 )


Dy librat "Të mësojmë dhe të shkruajmë numrat" si dhe "Të mësojmë dhe të shkruajmë shkronjat", ju shërbejnë që ju të përgatiteni dhe të shkathtësoheni në të shkruar dhe lexuar, para se të uleni një ditë në bangat e shkollës. Nxitoni t'i bëni të tuajat këta dy libra të vlefshëm!

Price: 200 Lekë
Buy this product
200 Lekë

Product Details

  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 101 78 5
  • Format: Library Binding
  • Page nr.: 30
  • Book dimensions: 204 x 291 x 3 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania