Buy this product
500 Lekë

Zjarr syve, Prush buzëve ( Published by: in 2019 )


Pjesë nga libri Zjarr syve, prush buzëve Dhe shiu binte, kaq butshëm, atë mbrëmje. S’mbanim as çadër, as mushama hedhur. prej dore ecnim, s’kuptonim ç’na ndodhte. Unë ndieja ngrohtësinë, dalë trupit tënd, vjedhur! E kokën mbështeta, supit tënd të lagur. Flokët m’i puthje, thua lule kishin çelur. Qëndrove e mbi trupin tënd më mbështete. Zjarr syve e prush buzëve, ti, mua më dogje!

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9951 771 99 3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 125
  • Book dimensions: 137 x 198 x 9 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania