Buy this product
700 Lekë

Gjuha që flasin nënat ( Published by: in 2019 )


Mund të përshkruaj me hollësi gjithçka të asaj dite: datën, muajin, orën, diellin përvëlues, sesi ai po fshihej pas ndërtesës së spitalit, edhe pse nuk e kishte kohën të ishte i tillë. Por kurrsesi nuk do të arrij dot të përshkruaj sytë e asaj gruaje të përhumbur, Valentines. Sapo zbrita nga makina ndjeva hapa të tendosur në rrugë që po më afroheshin ngadalë. Nuk arrita të bëja rrotullimin për të parë kush po më afrohej, pasi ndjeva krahë pa jetë të më mbështilleshin rreth qafës. Nuk bëra as përpjekjen më të vogël të kërkoja fytyrën, emrin e atyre duarve që m'u mbështollën ashtu. Jo vetëm nuk kërkova, por zgjata dhe unë duart, e shtrëngova fort rreth mesit dhe... ndenjëm gjatë ashtu pa fjalë.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-218-72-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 125
  • Book dimensions: 143 x 205 x 9 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania