Buy this product
700 Lekë

Hesht të lutem! ( Published by: Toena in 2019 )

Translator:  Diana Çuli

"Tregimet e Carver-it përmbajnë, nga njëra anë, një patos dhe melankoli intriguese, që nuk të lënë indiferent dhe, nga ana tjetër, një realitet autentik në ndryshim Daily Telegraph Carver-i hodhi gjurmët e një jete të re në gjininë e tregimit të shkurtër. Ai dëshmoi se si humori dhe tragjedia bashkëjetojnë në zemrat e njerëzve të thjeshtë. Falë përmbledhjeve të tij me tregime të shkurtra, poezive dhe eseve, që u botuan gjatë njëmbëdhjetë viteve të fundit të jetës së tij, ai fitoi një numër lexuesish gjithnjë në rritje.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-277-10-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 248
  • Book dimensions: 133 x 200 x 20 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania