Buy this product
1000 Lekë

Jack Ma dhe Ali Baba Një biografi e biznesit dhe jetës ( Published by: Minerva in 2018 )


Sot, Jack Ma (Ma Yun) është një prej gjigantëve të botës së internetit. Kompania e tij, Alibaba, është bërë platforma më e madhe në botë për tregtinë online. Ngritja e Jack Ma-së dhe Alibaba-s ka qenë integrale për zhvillimin e ekonomisë së stërmadhe të internetit në Kinë. Ky libër paraqet përvojat jetësore të Jack Ma-së, karrierën e tij si sipërmarrës dhe të gjithë procesin e krijimit të Alibaba-s. Duke shkuar pas skenave, autori tregon se si Jack Ma rrëzoi traditat dhe e ktheu Alibaba-n në një organizatë të fuqishme, e cila theu rekordin botëror si oferta më e lartë për një kompani publike gjatë regjistrimit në bursën e New York-ut në vitin 2014.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Minerva (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-2650-3-6
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 200
  • Book dimensions: 153 x 241 x 20 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania