Buy this product
1500 Lekë

Njëqind vjet Vetmi ( Published by: Onufri in 2019 )

Translator:  Mira Meksi

"Shumë vjet më vonë, përballë togës së pushkatimit, kolonel Aureliano Buendia-s do t'i kujtohej ajo pasdite e largët kur i ati e çoi të shihte akullin". Me këto fjalë nis një roman legjendar, një nga aventurat letrare më të jashtëzakonshme të shekullit XX. Familja Buendia-Iguaran, me mrekullitë e saj, fantazitë, idengulitjet, tragjeditë, incestet, kurorëshkeljet, rebelimet, zbulimet dhe dënimet, paraqet njëkohshëm mitin dhe historinë, tragjedinë dhe dashurinë e gjithë botës.

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Onufri (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: ON222
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 406
  • Book dimensions: 160 x 240 x 30 mm

More About the Author

Gabriel García Márquez -

Gabriel García Márquez (Gabriel Garsia Markez i njohur edhe si Gabo), shkrimtari i njohur kolumbian lindi më 6 mars të vitit 1927 në Aracataca, një fshat i vogël pranë maleve të Karaibeve kolumbiane dhe vdiq më 17 prill 2014. Ai ishte djali i Gabriel Eligio García dhe Luisa Santiaga Márquez ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania