Buy this product
1200 Lekë

Qyteti i Arinjve ( Published by: OMSCA-1 in 2019 )

Translator:  Oriana Tamburi

Autori i shumëshitur i "Një burrë i quajtur Uve" rikthehet me një roman mahnitës e thellësisht të ndier mbi një qytet të vogël me një ëndërr të madhe dhe çmimin që duhet paguar për ta bërë këtë ëndërr realitet. Njerëzit thonë se Qyteti i Arinjve ka marrë fund. Por pranë liqenit gjendet një arenë akulli, e ndërtuar breza më parë nga punëtorët që e themeluan këtë qytet. Dhe brenda asaj arene gjendet arsyeja përse njerëzit e Qytetit të Arinjve besojnë se e ardhmja do të jetë më e mirë se e tashmja. Ekipi i të rinjve i hokejit mbi akull do të marrë pjesë në ndeshjen kombëtare gjysmëfinale dhe, në fakt, një shans për të fituar e kanë. Të gjitha shpresat dhe ëndrrat e këtij vendi rëndojnë tashmë mbi supet e një grushti djemsh adoleshentë. Të kesh përgjegjësi për shpresat e një qyteti të tërë është një peshë e rëndë, dhe mbas ndeshjes gjysmëfinale ndodh një ngjarje tjetër, që më pas tërheq vëmendjen e gjithë Qytetittë Arinjve...

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-263-13-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 424
  • Book dimensions: 148 x 208 x 35 mm

Editorial Reviews

Komente from Shtepia Botuese

Në këtë histori të një qyteti të vogël pyjor, Fredrik Backman-\ ka ngërthyer të gjithë botën.

Backman- është mjeshtër i shkrimit... Ka skena që t'i mbushin sytë me lot, skena që të dëshpërojnë deri në pakë të kockave, dhe çaste humori të hollë...

- (Kirkus Reviews).

 

I konsideruar një prej librave më të mirë të vitit nga: LibraryReads, BookBrowse, Goodreads

BackmanA është Dikensi i epokës sonë; edhe pse do të qani, zemrën e keni të sigurt në duart e tij.

  - Green Valley News

 

Rrëfimi është i pasur me depërtime të mençura në përvojën njerëzore, çka i bën personazhet dhe lexuesit të shtrojnë pyetjet më të mëdha jetike: Kush jemi, çfarë shpresojmë të bëhemi dhe si duhet ta çojmë jetën?

- The Washington Times

All rights reserved. © 2015 Library Albania