Buy this product
800 Lekë

Komunizmi, siç e pashë ( Published by: Botart in 2019 )

Author:  Ylli Polovina

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botart (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-286-28-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 224
  • Book dimensions: 135 x 206 x 18 mm

More About the Author

Ylli Polovina -

Ylli Polovina është autor i shumë librave. Botimet e tij më të fundit janë: "Amerika, Mehmet Shehu dhe Ramiz Alia (2011), "Gion Muzaka i Beratit përballë Skënderbeut" (2012), "Pasardhësit e Skënderbeut si u mbajtën fshehur" (2013), "Zog, pse ike" (2014), "Shqiptarët, diamantët e pagdhendur" (2014), ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania