Buy this product
700 Lekë

Sprova Admirimesh ( Published by: Zenit in 2019 )

Translator:  Balil Gjini

Të rivalizojë Zotin, madje ta tejkalojë atë, thjesht përmes virtytit të gjuhës: e tillë është orvatja heroike e shkrimtarit, specie ambige, i molisur dhe i dalldisur pas vetes, që, duke e braktisur gjendjen e tij të natyrshme, i ka dhënë vetes të drejtën të përjetojë një marramendje sipërane, trallisëse, ndonjëherë të neveritshme. S'ka gjë më mjerane sesa fjala, por bash prej saj ai ngjitet gjer te ndjeshmëria e lumturisë, gjer te prëjtja e skajme, ku është krejtësisht i vetëm, pa ndjesinë më të vogël të shtypjes. Supremja mbërrihet përmes fjalës, përmes vetë këtij simboli të brishtësisë. Për çudi mund të mbërrihet gjithashtu edhe përmes ironisë, me kushtin që kjo, duke e çuar gjer në ekstrem punën e saj rrënimtare, t’i shkaktojë rrëqethje një zoti që punon së prapthi.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Zenit (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-113-95-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 168
  • Book dimensions: 135 x 207 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania