Buy this product
1000 Lekë

Naum Bredhi Veqilharxhi ( Published by: Uegen in 2019 )

Author:  Fedhon Meksi

Naum Veqilharxhi qysh në vitin 1846, në pamfletin e tij të famshëm drejtuar Jani Calit, përsëriste me vendosmëri se: Kombi shqiptar i përbërë nga myslimanë, ortodoksë dhe katolikë është një trup homogjen, është esenca, kurse fetë janë veçori të fituara më vonë të kombit dhe si të tilla ato janë të ndryshueshme.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-03-367-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 284
  • Book dimensions: 135 x 205 x 18 mm

More About the Author

Fedhon Meksi -

-Prof. Dr. Fedhon Meksi lindi më 1940 në Tiranë. Kreu Fakultetin e Mjekësisë në Tiranë në vitin 1961 dhe emerohet në Spitalin Civil të Tiranës. U specializua për kardiologji dhe hemodinamikë. Ka aplikuar për herë të parë në Shqipëri disa ekzaminime në fushën e kardiologjisë si dhe metoda të ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania