Buy this product
400 Lekë

Këto janë 24 fazat Diellore : Vjeshta ( Published by: Dituria in 2019 )

Translator:  Ana Sheldia

Një vit ka katër stinë. Kinezët e lashtë i ndanë katër stinët në 24 periudha diellore. Secila prej tyre përfaqëson një fazë të dallueshme të ndryshimit stinor. Fazat diellore jo vetëm mund të na ofrojnë këshilla për prodhimin bujqësor, por edhe të na ndihmojnë që të parashikojmë ndryshimet e motit në jetën tonë të përditshme. Libri na rrëfen historinë e një vajze të vogël, Jajes, që vlziton gjysherit e saj në fshat dhe përjeton atje ndryshimet e 24 fazave diellore gjatë gjithë vitit. Duke e shfletuar këtë libër, së bashku me Jajën, do të kryeni një udhëtim të paharrueshëm në festat folklorike tradicionale kineze, do të mësoni për ritualet e vjetra, do të vëzhgoni kafshët dhe bimët dhe do të dëgjoni gjuhën e natyrës.

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-217-96-7
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 40
  • Book dimensions: 290 x 207 x 7 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania