Buy this product
500 Lekë

Emri i bukur dashuri ( Published by: in 2019 )


Kam kërkuar që me poezitë e mia t'u fal mijera lexuesve dhe admiruesve, kudo në botë, pjesën më të bukur të shpirtit tim dhe ata me komentet, sugjerimet, vërejtjet, vlerësimet e tyre më kanë falur shumë, shumë më tepër, më kanë shumfishuar shpirtin krijues, më kanë rritur më shumë dashurinë për njeriun dhe jetën. U jam mirënjohës dhe i falenderoj thellë nga zemra.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-269-85-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 96
  • Book dimensions: 140 x 200 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania