Buy this product
1000 Lekë

Shkolla e Kafshëve Magjike gjithë gropa ( Published by: Botart in 2019 )

Translator:  Sokol Mici

Asnjë nuk duhet ta marrë vesh për "Dyqanin e kafshëve magjike". Megjithatë Ida dhe dhelpra Rabata nuk e mbajnë dot gojën. Po sikur ta marrë vesh zonjusha Kornfild? Çoki nuk ka dëshire tjetër veçse të ketë nje kafshë magjike. Nuk i intereson asgjë tjetër: as pjesa teatrale që do të vihet në skenë, as alarmi i xanxareve dhe aq më pak këto gropat e çuditshme në kopshtin e shkollës... Aventura vazhdon...

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botart (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-286-07-9
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 224
  • Book dimensions: 145 x 207 x 20 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania