Buy this product
1400 Lekë

Vajzat pa emër ( Published by: in 2018 )


Frymëzuar nga jeta e një heroine të Luftës së Dytë Botërore, rornani 'Vajzat pa emër " tregon një histori të madhe dashurie, shpagimi dhe sekretesh të tmerrshme, të fshehura për dekada të tëra. Kjo është një pjesë e historisë, e cila nuk duhet të mbetet kurrsesi në harresë. Karolina është një vajzë e pasur amerikane, jeta luksoze dhe e rehatshme e së cilës tronditet nga themelet, kur ushtria e Hitlerit pushton Poloninë, e më pas i hedh sytë nga Franca. Përtej oqeanit, Kasia Kuzmerik, një adoleshente polake sheh t'i rrëshqasë rinia para syve, kur angazhohet si korriere në lëvizjen ilegale vendase. Një hap i gabuar, mund të sjellë pasoja fatale. Për Herta Oberhauzkrin, mjeken e re dhe ambicioze gjermane, një njoftim, i cili thotë se kërkohen mjekë të rinj në një kamp përqëndrimi, do të jetë bileta e saj për një jetë në izolim.

Price: 1400 Lekë
Buy this product
1400 Lekë

Product Details

  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 486
  • Book dimensions: 152 x 228 x 35 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania