Buy this product
800 Lekë

Itaka e munguar ( Published by: Naimi in 2018 )

Author:  Bedri Islami

..Bedri Islami është padyshim personalitet i kohës, një shqiptar i mrekullueshëm, me një vetëdije të epërme që karakterizohet nga një vizion i madh. Njeri i letrave, autor librash historikë dhe publicist i klasit të parë, me një guxim të paepur. Bedri Islami ka qënë një figurë kryesore e organizimit kombëtar në vitet '90 të shekullit të XX, në aksionin e jashtëzakonshëm konceptual dhe real për çlirimin dhe pavarësinë e Kosovës. Bedri Islami ka qënë përherë poet, edhe sikur të mos shkruante e as të botonte kurrë, qoftë edhe një poezi të vetme...MOIKOM ZEQO

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Naimi (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-234-23-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 215
  • Book dimensions: 140 x 210 x 10 mm

More About the Author

Bedri Islami -

All rights reserved. © 2015 Library Albania