Buy this product
700 Lekë

Katër marrëveshjet ( Published by: Minerva in 2018 )


Në librin Katër marrëveshjet don Migel Ruiz ,zbulon burimin e besimeve kufizuese që na heqin lumturinë dhe krijojnë vuajtje të panevojskme. Bazuar në mençurinë e lashtë Tolteke, katër marrëveshjet ofrojnë një kod të fuqishëm sjellje,i cili mund të na e kthejë me shpejtësi jetën në një përvojë të re lirie, lumturie të vërtetë dhe dashurie.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Minerva (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-265-01-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 144
  • Book dimensions: 130 x 180 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania