Buy this product
1000 Lekë

Me synimet më të këqija ( Published by: Botimet Morava in 2018 )

Translator:  Agim Doksani

Danieli është trashëgimtari tridhjetetrevjeçar i pasuri të Familjes Sonnino, e cila është një familje e pasur hebreo Italianë që provoi shkëlqimin dhe rrënimin përgjatë viteve të Fundit te Luftës së Dytë Botërore dhe fillimshekultit XXI, çka na dhuron sfondin e larmishëm të kësaj tragjikomedie të spikatur. Danieli ka trashëguar pasionet ekstravagante të gjyshit dhe servilizmin e babait, si dhe mënyrën e tepruar të sjelljes së klasës së tij shoqerore, Ai eshtë gjithashtu viktimë e një përuljeje e të zymtë ndaj Gajës, burim i Fantazive të tij erotike, Ky roman është i krahasueshëm me veprat e Philip Roth-it dhe Saul Betlouz-t. Një sagë e guximshme dhe e larmishme për ritualin dhe lirinë, dashurinë dhe luftën, seksin dhe tradhtinë, e vendosur në lagjet e pasura të Romës bashkëkohore.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet Morava (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-208-60-6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 288
  • Book dimensions: 140 x 205 x 23 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania