Buy this product
1000 Lekë

Nën ujë ( Published by: Botimet Morava in 2018 )

Author:  Paula Hawkins
Translator:  Taulant Hatia

Ditët e fundit para vdekjes, Nela i telefonon së motrës. Xhulsi nuk e ngre telefonin dhe nuk ja vë veshin thirrjes së saj për ndihmë. Tani, Nela ka vdekur. Thonë që u hodh vetë. Kurse Xhulsi u kthye në një vend , të cilin mendonte se e kishtë lenë përgjithmonë pa shpine, për tu kujdesur pëe vajzën adoleshente që la pas e motra. Por Xhulsi ndjen frikë. Është shumë e friksuar, nga kujtimet që i ka varrosur prej kohësh, nga mulliri, nga bindja se Nela nuk do ta vriste kurrë veten. Dhe, më shumë nga çdo gjë tjetër i trembet ujit vendit që quajnë Pellgu i Mbytjes..

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet Morava (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-208-55-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 336
  • Book dimensions: 140 x 205 x 23 mm

More About the Author

Paula Hawkins -

All rights reserved. © 2015 Library Albania