Buy this product
400 Lekë

Dashuria e Talatit dhe Fitnetes ( Published by: Fan Noli in 2018 )


Atë ditë deri në mbrëmje zemra nuk më rrinte e qetë. Në dhomën time shëtisja prej një qoshje në tjetrën. Në mbrëmje, edhe pse më thirri babai në darkë, u turpërova që të shkoja; syte nuk më pushonin nga të derdhurit e lotëve, madje asnjë minutë. Ah! Dashuria dhjetëvjeçare, a mund të largohet vetëm për një ore!... Ah, as për një orë e as një mijë vjet nuk mund të largohet! Njeriu i dashur të harrohet!... Ah! Ja, gjëra që s'mund të bëhen... Atë natë harrohet!... Ah! Ja, gjëra që s'mund të bëhen... Atë natë, më në fund, pasi kurdisa më se një mijë përfytyrime të mira e disa edhe dëshpëruese, kisha fjetur.

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-251-18-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 152
  • Book dimensions: 140 x 200 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania