Buy this product
1400 Lekë

Babi i keq ( Published by: Botart in 2018 )

Author:  David Walliams
Translator:  Artan Miraka

Baballarët kanë lloj-lloj formash dhe përmasash. Ka të shëndoshë e të dobët, të gjatë e të shkurtër. Ka gomarë e seriozë, të zhurmshëm e të heshtur. Sigurisht që ka baballarë të mirë. Dhe baballarë të këqinj...

Price: 1400 Lekë
Buy this product
1400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botart (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-219-66-4
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 448
  • Book dimensions: 135 x 205 x 45 mm

More About the Author

David Walliams -

David Walliams është një fenomen në letërsinë për fëmijë. Deri më sot i janë shitur mbi 23 milionë libra dhe është përkthyer në mbi 53 gjuhë. Legjenda Tony Ross është botuar në të gjithë botën. Ai ka ilustruar mbi 20000 libra! Ky libër është bashkëpunimi i tetëmbëdhjetë i Davidit me ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania