Buy this product
1000 Lekë

Dashuro vetëm një herë ( Published by: Bota Shqiptare in )

Author:  Johanna Lindsey
Translator:  Ilirjan Isaraj

Një joshës flokartë, i quajtur Nikolas, qe bërë i pashpirt nga një sekret i dhimbshëm në të kaluarën e tij. Dhe tani që ai kishte përlyer emrin e mirë të Regit, zonjusha gjaknxehtë ishte betuar se do të martohej me të. Bukuria e saj magjepsëse e trondit Nikolasin më shumë se çdo femër tjetër dhe kjo, i nagjall Regit një pasion shkatërrues. Dëshira kaq të shfrenuara mund të të përfshinjë vetëm në keqkuptime të rrezikshme... dhe, mbase në një dashuri që mund të jetohet vetëm një herë gjatë gjithë jetës.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare ()
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-11-80-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 392
  • Book dimensions: 140 x 205 x 30 mm

More About the Author

Johanna Lindsey -

All rights reserved. © 2015 Library Albania