Buy this product
850 Lekë

Mjellma e zezë ( Published by: Dudaj in )

Translator:  Guri Shyti

Familja Montalo është saga e tre brezave botuesish përgjatë pesëdhjetë viteve të fundit. Midis pasioneve, intrigave, tradhëtive e zgjënjimeve, që shpesh e vënë në rezik fatin e ndërmarjes, dalin në pah figurat e Emlilianos, i mbiquajtur “Mjellma e zezë” i biri i kryetarit të trungut të familjes, dhe Arletës, gazetares së bukur e të re, të dashuruar me të. Bashkë me forcën e ndjenjës që i bashkon, do të arrijnë t’ia kthejnë dinjitetin dhe prestigjin emrit të Montaltove. Një roman plot patos e suspancë i shkruar me mjeshtëri.

Price: 850 Lekë
Buy this product
850 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj ()
  • Language: Albanian
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 424
  • Book dimensions: 135 x 195 x 24 mm

More About the Author

Sveva Casati Modignani -

All rights reserved. © 2015 Library Albania