Buy this product
600 Lekë

Fjalor Italisht-Shqip ( Published by: INFBOTUES in 2009 )

Author:  Hysni Voci

Ky fjalor: • Ofron fjalët dhe shprehjet më të përdorshme • Jep fushën ku përdoret për fjalë të veçanta • Është mjaft praktik për ata që fillojnë mësimin e gjuhës italiane • Jep një përmbldhje gramatikore të shkurtuar.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: INFBOTUES (2009)
  • Published in: 2009
  • ISBN-10: 99927-798-4-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 404
  • Book dimensions: 139 x 202 x 18 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania