Buy this product
500 Lekë

Rrëfenja me princesha ( Published by: Aeditions in 2017 )

Author:  Shtëpia Botuese
Translator:  Anxhela Çikopano Hoxha

Hyni në një botë aventurash mbretërore me këtë përmbledhje të mrekullueshme rrëfenjash 5-minutëshe me princesha. Njihuni me kafshën e re ngazëlluese të princeshë Pipës, ngrini velat me Rubin, princeshën pirate , që bën si komandante , shijoni një festë çaji në një pallat në pemë dhe shumë të tjera. I përkryer për princeshat e vogla,por dihet që do ta pëlqejnë edhe mbretërit dhe mbretëreshat!

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-240-30-9
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 50
  • Book dimensions: 200 x 230 x 8 mm

More About the Author

Shtëpia Botuese -

All rights reserved. © 2015 Library Albania