Buy this product
500 Lekë

Rrëfenja me balerina ( Published by: Aeditions in 2017 )

Author:  Shtëpia Botuese
Translator:  Anxhela Çikopano Hoxha

Kthehu ,rrotullohu dhe xixëllo permes kësaj përmbledhjeje fantastike me rrëfenja 5-minutëshe me balerina. Shihni se si Skrafi, qeni kërcimtar, kthehet në yllin e shfaqjes, zbuloni se si ia del të arrije ne kohë në provim e kudogjendura Hanë, kërkoni kepucët fatndjellëse të baletit dhe shumë te tjera. Balerinat e vogla do të kënaqen e do të ngazëllehen me rrëfenjat e mrekullueshme.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928240-31-6
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 50
  • Book dimensions: 200 x 230 x 8 mm

More About the Author

Shtëpia Botuese -

All rights reserved. © 2015 Library Albania