Buy this product
500 Lekë

Rrëfenja me dinozaurë ( Published by: Aeditions in 2017 )

Author:  Shtëpia Botuese
Translator:  Anxhela Çikopano Hoxha

Bëhuni gati ! Me këtë përmbledhje rrëfenjash 5-minutëshe me dinozaurë, orari gjumit do do te jetë shpërthyes. Na është një tiranozaur , i quajtur Tiron, që ka probleme me dhëmbët, por është dhe dinozaurja Boni që meson si të luajë me shoqet ;po ashtu,do të njihni edhe një dinozaur superhero që ua zbukuron jetën të gjithëve dhe shumë të tjerë. Ushqejeni imagjinatën e të vegjëlve tuaj që adhurojnë dinozaurët, me këtë gosti përrallash fantastike!

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-240-29-3
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 50
  • Book dimensions: 200 x 230 x 8 mm

More About the Author

Shtëpia Botuese -

All rights reserved. © 2015 Library Albania