Buy this product
800 Lekë

Thesari im i parë me rrëfenja fantastike ( Published by: Aeditions in 2017 )

Author:  Shtëpia Botuese
Translator:  Anxhela Çikopano Hoxha

Ndiq aventurat hap pas hapi në këtë thesar rrëfenjash mahnitëse. Njihu me personazhet e lezetshme, që nga sypatrëmburi ,Pirat Peti e deri tek i fuqishmi Megaçun dhe shumë e shumë të tjerë. Nuk ka pikë dyshimi që këtë përmbledhje plot aventura dhe ilustrime të mrekullueshme do ta pëlqejnë të gjithë.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-240-13-2
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 98
  • Book dimensions: 250 x 255 x 12 mm

More About the Author

Shtëpia Botuese -

All rights reserved. © 2015 Library Albania