Buy this product
700 Lekë

Vajza përtej murit ( Published by: Dyrrah in 2015 )

Author:  Viktor Canosinaj

Në Janinën e kohës së Ali Pashës një arkitekt napolitan i arratisur nga vendlindja njeh një vajzë shqiptare myslimane. Fatet e këtyre dy njerëzve ndërthuren, ndërkohë që janë të rrethuar nga një mjedis i egër dhe armiqësor paragjykimesh, ku spikat figura e sundimtarit të Janinës. Një histori e rrallë njerëzore, që shkon përtej mureve ndarës të shoqërisë dhe kohës që i përket.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dyrrah (2015)
  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 9928-4073-8-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 360
  • Book dimensions: 146 x 204 x 22 mm

More About the Author

Viktor Canosinaj -

Viktor Canosinaj lindi në vitin 1960 në Vlorë. Fëmijërinë dhe rininë i kaloi në qytetin e Durrësit. Pas studimeve universitare ne Gjuhë - Letërsi, punoi mësues letërsie, gazetar dhe përkthyes. Ai gjithashtu ka punuar për kujdesën e fëmijëve në një fshat të SOS-it. Në vitet 70 publikonte poezi dhe ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania