Buy this product
2000 Lekë

Dittionario Italiano-Albanese (1702) ( Published by: in 2009 )

Author:  Gëzim Gurga

“... Botimi kritik i këtij fjalori është pjesë e një projekti të hartuar dhe koordinuar nga Prof. M. Mandala në katedrën albanologjike të Universitetit të Palermos, projekt që parashikon, veç të tjerash, botimin kritik të të gjitha veprave leksikografike të mbetura në dorëshkrim ndër arbëreshët e Sicilisë, siç janë, sa për të përmendur ato më të rëndësishmet, “Fjalori italisht-shqip” dhe “Fjalori etimologjik”, hartuar nga Nikollë Keta, variantet e ndryshme në dorëshkrim me fjalorë italisht-shqip e shqip-italisht të familjes Dara etj...”- Gëzim Guga.

Price: 2000 Lekë
Buy this product
2000 Lekë

Product Details

  • Published in: 2009
  • ISBN-13: 978-99956-783-2-6
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 866
  • Book dimensions: 170 x 245 x 20 mm

More About the Author

Gëzim Gurga -

All rights reserved. © 2015 Library Albania