Buy this product
1000 Lekë

Dhoma ( Published by: Botimet Morava in 2017 )

Translator:  Renato Kalemi

Për Xhekun pesëvjeçar, “Dhoma” është e gjithë bota. Aty ka lindur dhe është rritur; aty jeton së bashku me Manë e tij, aty mësojnë, lexojnë, hanë, flenë dhe luajnë. Natën, për siguri, Maja e mbyll në dollap, që të flerë sa herë vjen Plaku Nik. “Një roman vërtet i jashtëzakonshëm. “Dhoma” na dhuron një mënyrë krejt të veçantë rreth të folurit për dashurinë, e njëkohësisht na jep një këndvështrim të gjallë të botës ku jetojmë.”— NEW YORK TIMES BOOK REVIEW. “Nuk kam lexuar kurrë një roman kaq zemërshpërthyes dhe që të trazon stomakun njëkohësisht... Sa për Xhekun, kaq i ëmbël dhe i zgjuar, do të doja ta nxirrja nga romani e ta shtrëngoja fort, për të mos e lëshuar kurrë më.”— DAILYMAIL. “Të shikuarit e botës përmes syve të fëmijës mund të tingëllojë si diçka e çuditshme, por libri rrjedh po aq bukur sa ç'shijohet një akullore, dhe autorja ndërton shpejt një portret bindës për këtë ekzistencë të pazakontë. “— THE TELEGRAPH.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet Morava (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-208-32-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 344
  • Book dimensions: 139 x 206 x 24 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania