Buy this product
700 Lekë

Pothuajse dje ( Published by: Ombra GVG in 2012 )

Author:  Luljeta Lleshanaku

Përmbledhja e parë e poetes Luljeta Lleshanaku e botuar në Britani, është një zbulim. Poezitë janë të pazakonta dhe kumbuese në këto përkthime, të mbushura me objekte dhe shpirtra, të transformuara në diçka flatruese, të ngjashme me metaforat e Shagallit. Gjuha këtu, si në prozën e Gogol -it, është një mënyrë për të krijuar nje jetë të re dhe një destinacion të ri, që të shpie përpara dhe jashtë kësaj bote gjysëm misterioze dhe ciklike. Hapësira në poezitë e saj, është si pika zero që mund të shohë vetëm jashtë vetes, në të gjitha drejtimet njëkohësisht. Por poetja sheh brenda përtej paradoksit, dhe në vend të gjykimit, ajo gjen pranim. Një shprehje e zakonshme në këto poezi, mund të zbulojë një konkluzion abstrakt krejt të paparashikueshëm.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ombra GVG (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-06-054-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 105
  • Book dimensions: 150 x 235 x 5 mm

More About the Author

Luljeta Lleshanaku -

All rights reserved. © 2015 Library Albania