Buy this product
1900 Lekë

365 fakte mbresëlënëse dhe rekorde mbi gjithçka ( Published by: Ombra GVG in 2008 )

Author:  Gill Davies
Translator:  Eljola Balilaj

“365 fakte mbreselenese dhe rekorde mbi gjithçka” , është një botim me shumë vlera: me fakte. rekorde dhe figura të mahnitshme mbi qytetërimet e lashta, fenë, hapsirën, natyrën, kafshët, teknologjinë, vendet, popujt, artin, mbi gjithçka. Kur fluturoi njeriu i parë në hapësirë? Kush janë popujt më të lashtë të planetit tonë? Hur u shpik aeroplani? Pse janë të papërsëritshme veprat artistike të antikitetit e shumë pyetje të tjera gjejnë përgjigje të sakta në këtë enciklopedi të sheqëruar me fakte të sakta dhe të ilustruar me mjeshtëri.

Price: 1900 Lekë
Buy this product
1900 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ombra GVG (2008)
  • Published in: 2008
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-44-72-7
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 176
  • Book dimensions: 220 x 290 x 17 mm

More About the Author

Gill Davies -

All rights reserved. © 2015 Library Albania