Buy this product
1200 Lekë

I ardhur në jetë ( Published by: Ombra GVG in 2009 )

Translator:  Mimoza Hysa

Një mëngjes, Gemma lë jetën e saj të zakonshme dhe hipën në një avion, duke marrë zvarrë (në sensin figurativ), një djalë gjashtëmbëdhjetë vjeçar me emrin Pietro. Destinacioni është Sarajevo, një qytet kufitar ndërmjet Lindjes dhe Perëndimit, ende i pa rimëkëmbur nga luftrat e një të kaluare të dimbshme akoma të afërt. Në aeroport, i pret Gojko, një poet boshnjak, mik, vëlla dhe dashuri e munguar dhe pikërisht ai që e njohu Gemmën me dashurinë e jetës së saj Diegon, fotografin e pellgjeve. Romani tregon historinë e kësaj dashurie, një histori të rinjsh të cilët ribashkohen kur janë më të vjetër, të plakur. Një histori për një dashurie pasionante,të papërsosur si dashuritë e vërtetë. Por është edhe historia e një mëmësie të kërkuar, mohuar dhe shpërblyer.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ombra GVG (2009)
  • Published in: 2009
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-38-71-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 648
  • Book dimensions: 135 x 207 x 47 mm

More About the Author

Margarett Mazzantini -

All rights reserved. © 2015 Library Albania