Buy this product
1000 Lekë

Princesha ( Published by: Ombra GVG in 2008 )

Author:  Jean Sasson
Translator:  Ivana Goga

Magjepsës... Një udhëtim i vërtetë, edhe pse i pabesueshëm në një nga kulturat më të izoluara të botës... Pasi fillon ta lexosh këtë libër, nuk mund ta lëshosh nga dora, kërkon të lexosh edhe një faqe më shumë, pastaj edhe një kapitull tjetër, derisa t'i shkosh në fund kësaj ëndrre të frikshme arabe.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ombra GVG (2008)
  • Published in: 2008
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-06-051-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 336
  • Book dimensions: 140 x 205 x 25 mm

More About the Author

Jean Sasson -

Jeason Sasson, ka lindur në vitin 1947, në Alabama. Vepra e saj i dedikohet kryesisht grave në Lindjen e Mesme. Në vitin 1978, nga Amerika udhëtoi për në Arabinë Saudite dhe shërbeu si koordinatore për çështjet mjekësore në spitalin e Mbretit Faisal në Riad. Qëndroi në Arabi, pranë familjes ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania