Buy this product
1000 Lekë

Motra Keri ( Published by: Ombra GVG in 2015 )

Author:  Theodore Dreiser
Translator:  Aleksandër Koli

Ky libër nuk është një tregim apo roman në kuptimin e rëndomtë të kësaj fjale; ai është njëkohësisht edhe psalm i jetës, edhe një kritikë e fuqishme ndaj saj. Ideja e shkrimtarit nuk është thjesht të na rrëfejë historinë e një vajze provinciale, Kerit - ngritjen dhe rënien graduale të saj. Qëllimi i tij synon të spikatë qartë rrjedhën e atyre forcave që shtyjnë dhe përcaktojnë fatin e njerëzimit. Ajo çka Drajzeri u përpoq të bëjë, është dëshira për të nxitur, për t'u hapur sytë dhe për t'i vënë në lëvizje njerëzit. Aq forcë të madhe ka libri "Motra Keri," sa lexuesi nuk e mbaron dhe nuk e lë dot mënjanë, vetëm me një nënqeshje të kënaqur - ai e përfundon atë së lexuari, me ndjenja jashtëzakonisht të prekura.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ombra GVG (2015)
  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-44-25-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 591
  • Book dimensions: 130 x 200 x 40 mm

More About the Author

Theodore Dreiser -

All rights reserved. © 2015 Library Albania