Buy this product
1000 Lekë

Çezari Perandor ( Published by: Ombra GVG in 2007 )

Author:  Max Gallo
Translator:  Nasi Lera

Në këtë libër përshkruhet një portret interesant i Cezarit, perandorit që e bëri Romën, për katër shekuj, qendrën e botës. Ky njeri ishte i Caius Julius Caesar, me një personalitet të jashtëzakonshëm, plot ambicie, por interesante është se Max Gallo e trajton atë edhe në sferën njerëzore. Përtej anekdotave që e shohin is fituesin e Vercingetoriges apo dashnorin e Kleopatrës, ai ishte një shkrimtar brilant dhe orator i aftë. Julius Cezari dallon për aftësitë e tij politike dhe ushtarake të jashtëzakonshme që e çuan në pushtimin e tërë pellgut të Mesdheut, nga Spanja në Azi dhe nga Egjipti në bregun lindor të Afrikës, pavarësisht vështirësive politike dhe luftës politike civile me Pompein.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ombra GVG (2007)
  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-44-24-6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 464
  • Book dimensions: 135 x 205 x 35 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania