Buy this product
600 Lekë

Dialogë për matematikën. Letra për probabilitetin ( Published by: IDK in 2015 )

Translator:  Aleko Minga

Është vështirë të gjesh një vepër tjetër që, në kaq pak faqe sa kanë Dialogët; të krijojë një përfytyrim të përgjithshëm të saktë për matematikën dhe për disa probleme partnere të zhvillimit dhe të mundësive të saj.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: IDK (2015)
  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-136-29-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 194
  • Book dimensions: 136 x 204 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania