Buy this product
800 Lekë

Jeta sekrete e bletëve ( Published by: OMSCA-1 in 2009 )

Author:  Sue Monk Kidd
Translator:  Nestor Nepravishta

Një kënaqësi absolute që nuk duhet ta humbisni. Ndoshta është e vërtetë se nuk ka libra të përkryer, por, kur mbaron së lexuari këtë libër, ndryshon mendim. Metaforat që të lënë pa fjalë, dhe karakteret realiste janë kaq prekëse, sa nuk mund t'i mbani dot lotët. Thjesht: Libër shumë i bukur... Gjuhë mahnitëse... Të ofron bukuri, mister, zgjidhje, dhe të gjitha në të njëjtin sfond. Kidd ka shkruar një roman triumfues, drejtuar të gjitha moshave, rreth nevojës së të gjithëve për dashuri. Romani prek majat e "realizmit magjik", që harmonizojnë të mrekullueshmen me të zakonshmen, duke mbartur një rrëfim të jashtëzakonshëm.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2009)
  • Published in: 2009
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-41-61-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 310
  • Book dimensions: 138 x 200 x 23 mm

More About the Author

Sue Monk Kidd -

Sue Monk Kidd u lind më 1948 në qytetin Silvester, Xhorxhia. Romani i saj "Jeta sekrete e bletëve" ka qenë për më shumë se njëqind javë në listën "Bestseller" dhe është shitur në miliona kopje në mbarë botën, duke fituar njëkohësisht shumë çmime të rëndësishme letrare dhe duke u kthyer tashmë ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania