Buy this product
1200 Lekë

Ne të dy si një roman ( Published by: in 2016 )


Në epokën e teknologjisë moderne, kur bota gëlon nga interneti dhe celularët, Ema dhe Frederiku bëjnë një pakt: do t'i shkruajnë letra njëri-tjetrit dhe do të takohen vetëm një herë në vit në brigjet e Bretanjës. Letrat e tyre do të ndërthuren me një katalog të rrallë titujsh dhe personazhesh, një udhëzues i vyer librash për të mos u humbur dhe do të na mësojnë se dashuria e vërtetë triumfon në çdo kohë.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-216-06-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 320
  • Book dimensions: 153 x 226 x 21 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania