Buy this product
1000 Lekë

Bikini ( Published by: OMSCA-1 in 2010 )

Author:  Janush Vishnjevski
Translator:  Sokrat Gjerasi

Romani i ri i Janush Vishnjevskit "Bikini", i botuar në origjinal në vitin 2009, ka korrur një sukses të jashtëzakonshëm. Në të rrëfehet historia e dashurisë së një gjermaneje me një amerikan, në fund të Luftës së Dytë Botërore. Nga Dresdeni i shkatërruar pas bombardimeve, nëpër Nju-Jorkun ku zien jeta, deri në atolin e virgjër, të paprekur nga qytetërimi, “Bikini”, është odiseja e Anës, e vajzës gjermane. Ajo është e bukur, e flet shkëlqyeshëm anglishten dhe ëndërron për karrierën e fotografit. Nga zjarri i luftës atë e tërheq Stenli, një fotoreporter amerikan, i dërguar me punë nga redaksia e "Nju-Jork Tajms"-it në Evropë. Si të dashurosh kur ke parë kaq shumë të liga? Si të besosh kur di se njeriu i dashur priret ndaj pabesisë? Si të jesh i lumtur, kur nuk mundesh, por dhe nuk ke të drejtë të harrosh? A i shkonte ndër mend Anës se punimet e saj më të mira do të ishin fotografitë e qytetit të shkatërruar të lindjes dhe se do të ndodhej fillimisht në Nju-Jorkun ku gëlon jeta, pastaj në atolin e magjishëm Bikini...?

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-41-68-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 392
  • Book dimensions: 140 x 210 x 28 mm

More About the Author

Janush Vishnjevski -

All rights reserved. © 2015 Library Albania