Buy this product
1000 Lekë

Harry Potter dhe fëmija i mallkuar ( Published by: Dituria in 2016 )

Author:  J. K. Rowling
Translator:  Mira Kroqi

Erdhi më në fund edhe edhe në shqip, Harry Potter, autorja e së cilës historinë e tetë e shkroi pas 19 vjetësh. Dhe sigurisht, Ky është i fundit, pasi fantazia e autores është ndalur me kaq në këtë personazh që ka pushtuar zemrat e qindra milionë fëmijëve dhe lexuesve. Kësaj radhe, historia e tetë titullohet Harry Potter dhe fëmija i mallkuar”, ku personazhet dhe ngjarjet nuk vijnë në prozë por si dramë.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-217-29-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 368
  • Book dimensions: 150 x 235 x 28 mm

More About the Author

J. K. Rowling -

L Rowling eshte autorja e shtate librave te sages se "Harry Poterit", te botuar ne periudhen mes viteve 1997 dhe 2007, 450 milione kopje te shitura ne te gjithe boten, ne me shume se 200 territore dhe te perkthyer ne 79 gjuhe. Keto libra jane bere tete filma te bujshem nga Warner Bros. Rowling-u ka shkruar tre ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania