Buy this product
500 Lekë

Ato pushime supermiushore në pensionin Miramiushka ( Published by: Botime Pegi in 2016 )

Author:  Jeronim Stilton
Translator:  Agim Doksani

ATO PUSHIME SUPERMIUSHORE NË PENSIONIN MIRAMIUSHKA... "Për tërë mocarelën e botës, sa shumë aventura më ndodhën para pushimeve! Shpëtova teto Lipën nga zjarri, m'u përmbyt zyra, Mbreti i Patatinave me Djathë më kërcënoi se do të m'i shkulte mustaqet e do të m'i jepte në putër... dhe midhjet e fërguara më ranë plumb në stomak!" Një libër, tërë lojërat zbavitëse për t'u luajtur gjatë pushimeve!

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-228-32-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 126
  • Book dimensions: 143 x 186 x 10 mm

More About the Author

Jeronim Stilton -

All rights reserved. © 2015 Library Albania