Buy this product
300 Lekë

Anglishtja në udhëtim ( Published by: Vllamasi in 2009 )

Author:  Luan Kaceli

Ky udhëzues përmban biseda komunikuese në të gjithë aspekfet e jetës dhe ka një fjaior mjaft të pasur teknik me rreth 6000 fjalë teknike në dëgët dhe profesionet më kryesore, si ekonomi, tregti, turizëm, mekanikë, mjekësi, sport, etj.

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Vllamasi (2009)
  • Published in: 2009
  • ISBN-13: 978-99956-94-26-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 232
  • Book dimensions: 104 x 141 x 9 mm

More About the Author

Luan Kaceli -

All rights reserved. © 2015 Library Albania