Buy this product
500 Lekë

Stinë e mërzitshme në Olymp ( Published by: Onufri in 2007 )

Author:  Ismail Kadare

Çdo vit, pothuaj gjatë një dhjetëvjeçari, Kadareja u ka dhënë lexuesve të vet nga një roman, që i befason dhe i shtang ata, i prek në shpirt, u ngjall ndjenja e mendime të thella... Ka ardhur koha që Kadareja ta marrë çmimin që meriton... Jepjani Kadaresë çmimin Nobel! "Magazine litteraire ", Paris

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Onufri (2007)
  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-42-25-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 198
  • Book dimensions: 135 x 210 x 15 mm

More About the Author

Ismail Kadare - 28 January 1936

smail@gmail.com - www.kommeshkrujt.al

Ismail Kadare është një nga shkrimtarët më gjenialë bashkëkohorë, disa herë i nominuar për çmimin "Nobel" në letërsi. Shquhet për novela, romane, por ka botuar edhe vëllime me poezi dhe sprova. Nisi të shkruajë kur ishte ende i ri dhe veprat e tij janë përkthyer në mbi tridhjetë gjuhë të botës. ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania