Buy this product
700 Lekë

Lulet e ftohta të marsit ( Published by: Onufri in 2012 )

Author:  Ismail Kadare

“Lulet e ftohta të marsit”, është vepra më e pikëlluar e Kadaresë, është gati një requiem. Ngado të shoqëron një fjalor i zymtë. Figura kryesore është një piktor kryeqytetas, që megjithëse Shqipëria doli nga diktatura “nuk di as nuk do të dijë përse nuk është aspak i gëzuar” dhe nuk ka dëshirë të kthehet në kryeqytet, por rri në qytetin e vogël alpin, ku e pati degdisur diktatura.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Onufri (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9992-745-03-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 174
  • Book dimensions: 133 x 207 x 17 mm

More About the Author

Ismail Kadare - 28 January 1936

smail@gmail.com - www.kommeshkrujt.al

Ismail Kadare është një nga shkrimtarët më gjenialë bashkëkohorë, disa herë i nominuar për çmimin "Nobel" në letërsi. Shquhet për novela, romane, por ka botuar edhe vëllime me poezi dhe sprova. Nisi të shkruajë kur ishte ende i ri dhe veprat e tij janë përkthyer në mbi tridhjetë gjuhë të botës. ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania