Buy this product
500 Lekë

Numrat ( Published by: Aeditions in x )

Author:  Grup autorësh

Mëso të shkruash numrat me librin Shkruaj Fshi Mëso.Me lapsin magjik, mund të shkruash dhe të rishkruash pa fund. Lapsi fshihet lehtë, nuk lë shenjë dhe nuk përmban lëndë të dëmshme. Ky libër është përgatitur enkas për ju, vogëlushë, që sapo keni nisur të numëroni dhe të shkruani numrat.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (x)
  • Published in: x
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 4160 2 5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 26
  • Book dimensions: 220 x 270 x 0 mm

More About the Author

Grup autorësh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania